Hallo

Welkom bij Rob Beeren Body Coaching

Zet vandaag de eerste stap

Hallo! Wij zijn Rob en Samira en wij gaan je helpen om gewicht te verliezen en er af te houden.

Over Rob

Het zit schijnbaar in mijn DNA


Persoonlijk
Ik ben bijna 40 en in 2014 getrouwd met Samira en hebben samen 2 lieve kinderen. Ik ben op mijn 24e enorm aangekomen en heb sindsdien altijd geprobeerd om zelfstandig af te vallen. Soms ging dat beter dan andere keren, maar altijd kwam na verloop van de tijd het gewicht er weer aan. In de zomer van 2020 heb ik besloten om het anders aan te pakken. Ik heb een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd en ben bezig met de afronding hiervan. Hierdoor ben ik enorm gaan begrijpen hoe het lichaam werkt en wat het precies nodig heeft.
Een andere reden om deze kant op te gaan, is dat mijn ouders en mijn zus ruim 11 jaar een praktijk in Wijchen en Best hebben gehad (Bernadette Beeren Body Coaching, Body Coaching Best en Marleen Beeren Body & Mind), waarbij ze mensen helpen om gewicht te verliezen. Met deze succesvolle methode, gericht op suikervrij en koolhydraatarm te eten, hebben ze in die jaren meer dan duizend mensen geholpen. Ik wilde naast het starten als gewichtsconsulent ook hun concept overbrengen naar de Kempen om hier veel mensen te kunnen helpen.

Eigen ervaring
Zoals ik al eerder schreef ben ik al een aantal jaar bezig om weer op een gezond gewicht te komen. Ik herken als geen ander dat het niet makkelijk is om dit voor elkaar te krijgen. Toch ben ik ervan overtuigd dat het me dit keer goed gaat lukken. Hoe ik dat zo zeker weet? Ik heb de kennis opgebouwd wat ik moet doen en daarnaast heb ik mijn praktijk en mijn clienten als stok achter de deur. Als ik zeg dat we het samen gaan doen, meen ik dat ook.

Voor: (Juni 2020)
Rob en Samira Beeren
Nu:
Rob Beeren


Samira Beeren

Over Samira

Als je het kunt dromen kun je het doen.


Persoonlijk
Ik ben Samira en ik ben in 2014 met Rob getrouwd. Thema voeding is met de jaren wat meer in ons leven gekomen en heeft steeds meer vorm gekregen. Dit afzonderlijk van elkaar, want uiteindelijk doe je het proces op je eigen persoonlijke manier.

Uit ervaring weet ik dat je geestelijke en je lichamelijke gesteldheid goed op elkaar afgestemd moeten worden, om een gezond en energiek vol leven te kunnen leiden. Ik heb zelf de neiging om te zorgen voor anderen en mezelf te weinig tijd en rust te geven. Enige tijd ben ik op een persoonlijk onderzoek uit gegaan. Wat is mijn balans, wat vind ik belangrijk en het allerbelangrijkste hoe voel ik mij hieronder. In het gehele proces speelt voeding en de juiste keuzes maken een rol. Mijn gewicht en mijn lichamelijke uitstraling geeft niet aan dat ik moet afvallen. Geestelijk en mentaal merkte ik dat er een disbalans was en dit wel zichtbaar was aan mijn lichaam. Ik was vaak moe, had weinig fut, waardoor je dus sneller verkeerde keuzes maakt qua eten.

Mijn doel is om samen met jou naar het gehele proces te kijken en samen op onderzoek uit te gaan, wat bij jou past.